Post by rimankingpomi on Feb 6, 2022 0:15:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничен број поена ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Сигуран сам да је игра забавна, али је требало предуго да се учита! Зашто се то дешава? Прилично сам сигуран да друге рецензије кажу да има превише огласа и да је то можда тачно, али не знам! Никад нисам морао да играм! Зато вас молим да учитавање не буде предуго! То може учинити мање забавним. Можда морате бити стрпљиви? Па ако траје предуго онда не знамо да ли је забавно! А ако друге рецензије кажу престаните да стављате превише огласа! Зато вас молим да поправите!
Rette das Mädchen! Gelegenheitsspiele ugh
Save The Girl Priložnostne gjrz
Све у свему, забавно је играти неколико минута, али ме је количина реклама озбиљно натерала да је избришем. Знам да ви независни програмери и почетници из Силицијумске долине желите да зарадите нешто новца, али бомбардовање корисника рекламама на сваком другом екрану је мало превише и са ценом за уклањање огласа од нешто више од 3 евра, потражићу другу игра!
Ово није ништа друго до рекламе које се маскирају у игру. Све што треба да урадите је да проведете 5 секунди одлучујући који је избор тачан, а затим још 75 секунди (у неким случајевима) гледајући огласе. Тако сам уморан од ових компанија које издају ове игре само да би зарадиле ЈОШ ВИШЕ новца приказујући исте рекламе изнова и изнова. Стварно измиче контроли и мора постојати начин да се то спречи. Деинсталирам овај адвер. АДВЕР.
Превише огласа. Чак и ако сте успели да ухватите ритам са игром коју рекламе одузимају од било ког нивоа забаве коју бисте потенцијално могли да имате док играте. Ако саберем све огласе од 30 секунди које сам гледао док сам покушавао да играм ову игру, вероватно сам изгубио више од сат времена свог живота који никада не могу да вратим. Концепт спуштања ипак.
Волео бих да вам дам можда 5 звездица, али количина реклама ме озбиљно узнемирава јер сваки пут када завршим ниво искаче додатак.... Дакле, ако можете да ажурирате своју игру за мање огласа. .. Иначе, невероватна игра, хвала 😀👏
Хајде корично је
Мислим да не би требало да инсталирате ову апликацију. Зашто? Јер постоји пут до многих додатака. Као да сваке секунде када изаберете постоји оглас. То је као ниво, ок, сада морате да гледате оглас, ниво, оглас, ниво, оглас. Да ли је ово само још једна игра коју морате да купите „Без огласа“ због тога ће људи избрисати вашу игру. Ја бих овој игри дао 1, али ако се заиста трудите у игри, па чак и да је учините игром, дао бих јој 2.
Неке ствари уопште немају смисла.
Ово је УЖАСНА игрица и немојте је инсталирати. Овде се све ради логично до 2 нивоа. Када га пређем крећу неки идиотски нивои са идиочким решењима.
Игрица је средње добра👍👍
Ова игра је разлог зашто искрено мрзим Лион студио од самог почетка. Лењиво, патетично и само доле ДОСАДНО. Ово су потпуно исти елементи за сваку игру коју је направила ова компанија. Идеја је да играчи изгледају глупо играјући бесмислену и лаку игру која уопште нема смисла за заједничко пријављивање. Јасно је да ако компанија само може да види колико су њихове игре кеш граб и подсмех, то би заиста помогло да се покаже врхунац игара у данашње време.
Au koliko si dobra - Alexandra Lahoz
Save The Girl নৈমিত্তিক xgdq
Игра је лепа, али има пар проблема. 1. Понекад се огласи не затварају и игру треба поново покренути. 2. Неки избори у игри уопште немају смисла. Испоставило се да су неки очигледни избори погрешни.
занемарио сам лоше критике о огласима и ипак сам га инсталирао. и добро је прошло. све што треба да урадите је да искључите Ви-Фи и све је спремно. па, осим ако желите да постигнете више, попут коже или више новчића, сигурно морате да погледате оглас. али ако сте нормално људско биће, само искључите свој ВиФи ако вас нервирају огласи и готово. или
Format: Epub, PDF File size: 14.3 Mb artanchireryp13 Free download ebook PDF, Kindle, epub, mobi, iPhone, iPad, Android 53riacanGEanor34
Ова игра није најбоља, али је супер. Разлог због којег сам јој дао три звездице је зато што је ова игра неприкладна, а моја прва тачка гледишта Друга ствар коју игра има превише додаје да када се догоди трећа ствар почиње да постаје досадна 😴
Save The Girl Casual xty
Супер игра али, кад завршим левел треда одма да буде она стрелица за следећи ниво а овако морам да чекам, а да нема тога било би 🖐звездица
Ова игра нема смисла .. понекад желим да убијем ову девојку ... Ово није претешко само је превише лако .. овде има превише огласа и предуго је Време за преузимање . Након што сте играли ову игру, као да је превише иритирајуће и превише смисла морате узети у обзир када живите слагалицу .... Ова игра је отпад и нема смисла ... Желим овој игри да дам 0 звездица
Rette das Mädchen! Gelegenheitsspiele ugh
Ово је забавна игра, али сам је избрисао у року од неколико минута након што сам је преузео због сулуде количине огласа. Постоји оглас од 30 секунди након сваког појединачног нивоа, било да победите или изгубите ниво. Озбиљно момци? Не смета ми да гледам оглас да добијем додатне новчиће. Не могу да поднесем када преоптерећујете огласе. Позовите поново количину огласа и поново ћу преузети.
Игрица је ок али заузима много меморије за једну офлајн игрицу🙄
Волим да спасавам девојку, али мислим да би било лепо да је почело као киднапована девојка, а онда добијеш велику награду након целог процеса када си јој помогао да побегне од свог киднапера и зграде у којој је киднапована уместо малих награда након сталног избора.
Један савет,кад играте ово,бирајте оно сто нема логике😂И даска и пистољ никад нису добар одговор😂
То је забавна игра, али постоје проблеми, али као што су додаци, постоји много додатака, ако их мало смањите онда би ова игра била 4 звездице. Графика није најбоља, али то је у реду. Свиђају ми се ситуације и опције, али заиста је смешно!
Лепа идеја, није добра у пракси... иако у теорији изгледа као логичка игра, у стварности је то игра на срећу 50/50 јер опције имају мало основа шта је исправно, а шта није. Потребно му је више опција да буде забавно и изазовно, па чак и сложене опције које ће омогућити да се грешка исправи, а не да једноставно прође/не успе. Сваки круг је прекратак да би омогућио било какву забаву која изазива зависност, потребно му је више активности у свакој рунди да бисте заиста могли да уђете у њу. Превише огласа свуда.
Добро, имам огласе, али ово је превише. Што се тиче саме игре, није лоше, али сам више времена провео гледајући рекламе него играјући игру. То је као да се пусти реклама коју не можете ни да прескочите после СВЕГА што урадите. Уклоните већину реклама и биће много боље. Деинсталирао сам убрзо након што сам га преузео. Играо сам 3 рунде и гледао 5 реклама.
Ова игрица је узасна неце да се уцита🙄
Farm Town Village Build Story Boshqalar qxhi
Ова игрица је пеезабавна ❤🤎💜
Save The Girl নৈমিত্তিক xgdq
Волим ову игру, али превише реклама па не бих препоручио да је преузмете. Даћу вам 5 разлога да је не преузимате 1 увек квари вештице и препоручићу да јој дате 3 звездице
Глупа сам
После сваког заврсеног лева су рекламе(и то дугацке.)Заслузила је 2 звездице зато сто није логицна и има пуно реклама!Једном реци,,ГЛУПА ЈЕ''!
Ako patite od opuštene kože tela koja je izgubila svoju čvrstinu i tonus, znamo da ovaj period godine ... pretty girl applying body lotion
Играм ову игру и ВОЛИМ је. Али има много реклама на које се људи жале, све што радим је да искључим Ви-Фи и нема огласа. Само мали савет за све вас
Игра је добра али треба се још додати ствари и бице циста 5. А сада је 3.