Post by rimankingpomi on Feb 6, 2022 0:43:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan tokenek ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Szórakoztató, de nem túlzottan addiktív. Határozottan más, mint bemutatásakor volt. Tetszik és továbbra is játszani fogok.
Jó játék volt a 3567-es szintig, túl megnehezítették, hogy feladtam, és nem költek pénzt a befejezésre, még a napi bónuszokkal sem kell tökéletes kezdeni a befejezéshez
Eleg zavaros!!
Hát a játék alapjaban jo de nagyon fusztralohogy napokig hetekig nemhagy tovább lepni ha lenne reklam segítség jol jön a nehez pályán de maguknak csak a pénz kell igy csak
annyira gáz, imádom ezt a játékot. annyira addiktív. számtalan órát és dollárt töltöttem bele ebbe az alkalmazásba. egyes szintek szükségtelenül nehézkesek.
Eladták a Candy Crush Saga-t | Euronews
candy crush saga. #1364527. Alex BrushAlluraArima MaduraiArvoAudiowideBangersBebas NeueBungee InlineCalistogaCookieCourier PrimeCourgetteDamionDancing
Időpocsékolás jutalom nélkül, de szeretek játszani, mert kihívást jelent.
Nagyon jó ajánlom mindenkinek
Bike Racing Games : Bike Game 模擬 top
Ez a játék pont olyan ferde, mint a többi. A Tree Topper funkció akkor jelenik meg, ha nincs több életem. Hogyan használjam az időzített bekapcsolásokat életek nélkül? Aztán napokig nem jelenik meg, pedig azt írja, hogy 24 óra múlva térjen vissza. A szintek teljesítése bekapcsolás nélkül lehetetlen. Csak egy újabb mohó pénzrabló alkalmazás.
Második napja nem tölt be a játék 😫
Letöltések Candy Crush Saga MOD APK 1.206.0.2 (Korlátlan életek) Nincsenek hirdetések, biztonság. Ingyenes APK Candy Crush Saga MOD legújabb
Jó játék. De ebben az évben sokszor bosszantott. Eltüntek azok akikkel eddig játszottam. A profilomnál nem a képem tapasztal meg hanem egy kutya fej. Életeket nem tudok küldeni és nem is kapok!! Az össze gyüjtött segítségek mind eltűntek. Valamit csináljátok, hogy minden rendbe legyen. Sok játékos abba hagyja majd a játékot ha ez így megy tovább. Mi történt. Évek óta nem volt baj a játékkal. De két hónapja csak a baj van vele.
Jó, szorakoztató játèk. A kezdeti színteknèl is nagyon nezezek,többször kell próbálni hogy sikerüljön. Kevès a lèpèsek, egyes színteknèl lehetne több.
Ha serkentőt veszek igénybe milyen furcsa hogy csak egyböl kezd még esély sincs rá legyen más lehetőség ez a játék egyre rosszabb lesz már benne semilyen játék élmény hetekig kell egy pályát vinni aki ezt kitalálta biztos hogy nics esze.
Jó játék, de ha videókat nézel, hogy extra életeket szerezz, lejátszok egy videót, majd ha újra rákattintasz egy másik lejátszáshoz, összeomlik a képernyő elsötétül, nincs videó és nem is enged visszakattintani, erőltetni kell Zárd be az alkalmazást, teljesen nevetséges, ezért törölni fogom ezt a játékot
Komolyan azt írja, hogy felejtsd el a stresszt? Hát pont fordítva XD. Még szerencse is kell sokszor hogy megtudja csinálni vagy füzetsz az aranyér hogy kapj +5 lépést...
Elvették a segítségeket. Így már élvezhetetlen. Csak vásárlással lehet előre jutni. Töröl....
A kedvenc játékom volt de meguntam mert egy pályával néha egy hétig is szenvedni kell ahogy most is. Miért kell ennyire hátráltatni?? Serkentő?? Ugyan! Annyi a segítség, hogy az elején 1dbot ad legtöbbször azt is feleslegesen el kell használni mert más lehetőségek nem ad többek között ezért sem költök rá pénzt. Nagyon jó játék lenne ha lehetne játszani így 1330.pálya felett is és haladni.
A legutóbbi felülvizsgálatom óta túlléptem a 3050-es szinten, ami nehéz volt. Nos, most a 3151-es szinten, ami pénzköltés nélkül nem járható szerintem 22 mozdulat alatt 200 csokit kell megmozgatni, ez ismét lehetséges, ha PÉNZT KÖLT. Tehát az eredeti véleményem továbbra is érvényes, de most még mohóbb lettél. Kisgyerekek játszanak ezzel a játékkal, nekik nincs pénzük, és folytassák azt a vásárlást, amire szükségük van a pályák átjutásához. Így könnyítse meg a dolgát azokkal a pályákkal, ahol mi nem kell költeni költeni költeni mohó!!!
... World milyen nagy hasonlóságot mutat sok olyan címmel, mint a Candy Crush Saga. ... A cikkhez vezető teljes út: Android Súgó » Játékok » Oktatóanyagok
A legjobb összekötő 3 rejtvény Android táblagépekhez és ...
Nagyon szórakoztató és családbarát. A Candy Crush ébren tart, és segít a problémamegoldó készségekben. Ezt a játékot a Baby Boomernek és az idősebb generációknak ajánlom.
Candy Crush Saga عمومی kkh
Valamiért eltűntek az összegyűjtött aranyaim! Hova lettek? Bezzeg mutatja a malacperselyt,ami "teli van" ,de azért meg kell fizetni. Hogy van ez? Amit megszereztem elvették, ami meg adnának azért kell fizetni? Hmmm...érdekes...plusz miért játszik helyettem a játékot? Felrobban a pöttyös süti,úgy ,hogy mellette viszem el a sort miért? Egy csomó jó lépéstől elesek így!!!
Reklám megtekintése extra lépésekért nem jól működik. Három reklám lehetséges 6 extra lépésért, de a 2. Reklámnál csak fekete képernyőre uggrik. Nem reagál a játék, de közben megy a játékzene. Ilyenkor ki kell lépnem, és újraindítanom kell a játékot. Azaz használhatatlan a reklám megtekintése extrákért!
Túl sok 30 másodperces üzenetküldő hirdetés, le kell állítani az alkalmazást, és újra kell kezdeni. A frissítés óta sok videó el sem indul, vajon tudják ezt az Ön töltése alatt álló ügyfelek
Nincs benne semmi kihívás minden egyes szint eléréséhez csak 10.000 pont szükséges.
Nagyon jó Tök jó Szia aki olvassa ezt Menj tovább le Csak annyit akarok mondani hogy Legyen szép napod 😁😁
Véleményem szerint meglehetősen ragadozó mikrotranzakciókat használ. Olyan mozdulatokat javasol, amelyek biztosítják, hogy elbukj egy szintet, így további életeket adhatnak el neked, hogy kihagyd a várakozást. Azt javaslom, hogy kerülje el a játékot. Főleg, ha függőségi problémái vannak.
Candy Crush Saga Casual acp
Amikor a hirdetéseket azért játszom le, hogy további mozdulatokat adjak hozzá, a játék fekete képernyőn megy. A végén elvesztettem az esélyemet, és újrakezdtem. Úgy érzem, csak átvertek, hogy megnézzem a hozzáadott mínusz a beígért jutalmat
A ROHADT CSOKIKAT VEGYÉTEK MÁR KI FASZFEJEK! KÉRJÜK KI A CSOKOLÁDÁT!
Jól van. De túl könnyű, ha néhány mozdulattal megtisztítja a szintet. Kihívásosabbnak kell lennie
A játék rendben van, de nem szeretem, ha meg kell vennem a "megkeresett" aranyrudaimat, ezért azt hiszem, a "malacka bankom" mindig tele lesz, mivel nem vagyok hajlandó kivenni őket. A hirdetések egyre bosszantóbbak, mivel a játékok közepén és minden meccs után vannak.
Candy Crush Saga Casual acp
Candy Crush Soda Saga. 5 048 475 ember kedveli · 9802 ember beszél erről. Welcome to the official Candy Crush Soda Saga fan page! It's Sodalicious! Play...
Ne töltse be ezt a játékot, mert szinte lehetetlen eltávolítani a készülékről, ha már megunta. De ez örökké zaklatni fogja, még akkor is, ha mindent megtett, amit elképzelhet, hogy törölje a dolgairól. Maradj távol ettől a játéktól!
Rózsaszín nyalóka, Candy Crush Saga nyalóka ikon, cukorka, Android, Candies png · PNG kulcsszavak · PNG-információ · átméretezni a png-t · Releváns png képek.
Candy Crush Saga Játék Háttérképek
A legutóbbi frissítés óta nincs napi jutalom, nincs esemény, nincs semmilyen bónusz. majd fele magyar, fele angol. Javításig marad a kettes.
Ez a játék fantasztikus. Nagyszerű grafika és minél magasabbra mész, annál nehezebb legyőzni a szinteket, emellett ingyenes emlékeztetőt is kapsz. Ezt a játékot ajánlom.
Korábban tisztességesnek tűnt, de most úgy tervezték, hogy hirdetéseket nézzen. Úgy tűnik, hogy szándékosan csinálják, így nincs mód a szintek meghaladására anélkül, hogy ne nézzenek meg hirdetéseket, hogy extra mozdulatokat szerezzenek, vagy extra lépéseket vagy segítséget vásároljanak. Tudom, hogy pénzt kell keresniük, de elég.
Joooo
Teljesen távolítsa el a Candy Crush Sagát a Windows 10-ből ...
A hirdetések miatt a játékidő lerövidült, hogy a hirdetéseket nézhesd. És a játék valahogy keményebb lett. Mindezek csak azért vannak, hogy hirdetéseket nézzenek.
Jelenleg, amikor a fára mászó játékkal végez, nem kapja meg az összes elnyert díjat. Ha 2 különböző tárgyat nyersz 30 perces használatra, akkor csak egyet kapsz, ez elég szívás, különben imádod a játékot.